ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


Judo: τα παιδιά θα διοχετεύσουν εδώ όλη την ενεργητικότητά τους ενώ συγχρόνως θα ασκήσουν σώμα και πνεύμα με τον καλύτερο τρόπο!
Latin: χορός και διασκέδαση, ένα ευχάριστο μάθημα για τα παιδιά που εκτός της γυμναστικής θα μάθουν και πολλούς latin χορούς!

Μπαλέτο: Όμορφες, αισθαντικές χορογραφίες, υπέροχες μουσικές και μια άσκηση, που πραγματικά βοηθά στην υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού. Εκτός από την πνευματική καλλιέργεια, το παιδί που θα πάρει μαθήματα κλασσικού μπαλέτου, σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποκτήσει ωραία στάση, θα ψηλώσει (μακραίνει η σπονδυλική στήλη), θα γυμναστεί σωστά και φυσικά θα νιώθει ευεξία, χαρά και ενέργεια.

Μοντέρνος χορός: Οι χορογραφίες στηρίζονται σε πιο δυναμικές τεχνικές απ’ αυτές του κλασσικού χορού με αποτέλεσμα η ενέργεια που αποδεσμεύεται να χαρίζει στο παιδί εκτόνωση που συνδυάζεται όμως με έντονα συναισθήματα. Η ένταση και η δυναμική που χρησιμοποιεί το παιδί για να αντεπεξέλθει σε μια μοντέρνα χορογραφία, εκτός του ότι το γυμνάζει καταπληκτικά, το βοηθά και στην προσωπική του ζωή, κατευθύνοντάς το να ξεπερνά θετικά και με εμπιστοσύνη στον εαυτό του όσα του συμβαίνουν.


Εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές
Newsletter

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
 
TRX ΙΜΑΝΤΕΣ
PILATES REFORMER
 
TOTAL BODY
ABS-LEGS
CARDIO CONCEPT
PILATES
YOGA
CROSS TRAINING
LATINO
ZUMBA
 
TWD
JUDO
LATIN ΧΟΡΟΙ
ΜΠΑΛΕΤΟ
ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
 
LATIN ΧΟΡΟΙ
 
MASSAGE
SOLARIUM
SAUNA
HAMAM

Που θα μας βρείτε
  • Φαρσάλων 77, Λάρισα
  • 2410 551 417
  • info@sprinterslarissas.gr
Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή (09:00 – 23:30)
Σάββατο (10:00 – 19:00)

Κυριακή (κλειστά)