ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


Pilates: Η μέθοδος Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Αυτή η μέθοδος εκγύμνασης συνιστάται και σαν μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων.

Yoga: συνδυάζει την ψυχική ηρεμία μέσω ειδικών ασκήσεων- θέσεων και αναπνοών. Το κύριο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η μεγάλη διάρκεια παραμονής σε κάθε στάση γεγονός που οδηγεί σε αυτογνωσία, βελτίωση της αντοχής, μυϊκή ενδυνάμωση και ευλυγισία.

Cardio: Βασικά βήματα και συνδυασμοί σε υπέροχες χορογραφίες που στόχο έχουν την αύξηση των καρδιακών παλμών, του μεταβολισμού και της θετικής ενέργειας!

Cross Training: Είναι τα άμεσα αποτελέσματα κυκλικής προπόνησης πολυ υψηλής έντασης για πραγματικά γυμνασμένους ασκούμενους.Μεγάλη αύξηση του μεταβολισμού,καύση λίπους και μυικής τόνωσης,τα άμεσα αποτέλεσματα της. Μάθε τα όρια σου και ξέπερασε τα!

Total Body: 60λεπτη προπόνηση που προκαλεί όλες τις μυϊκές ομάδες, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη σε αίθουσα, όπως Squats, Presses, Lifts, Curls.

Abs – legs: Το πλέον ενδεδειγμένο πρόγραμμα για ασκούμενους που στοχεύουν στην άμεση βελτίωση των γλουτιαίων, των μηρών, των κοιλιακών και των ραχιαίων.

STEP: Δυναμικοί συνδυασμοί βημάτων πάνω και κάτω από το Step που θα βελτιώσουν αισθητά την καρδιoναπνευστική σας κατάσταση και θα ανεβάσουν την διάθεσή σας στα ύψη!

ZUMBA: Χορευτικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από τους Latin & international ρυθμούς. Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, samba, reggaeton, flamenco ακόμα και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται πάρτυ!

DANCE AEROBIC: οι γυμναστές μας χορογραφούν για εσάς, δίνοντας ένταση, ενέργεια και ρυθμό στην άσκηση σας! Να είστε συνεπής στο ραντεβού σας με την μουσική και την διασκέδαση!

Tabata: πρόγραμμα πολύ έντονης γυμναστικής (20’’ έντονης άσκησης ακολουθούμενα από 10’’ χαλάρωσης για 4 συνολικές επαναλήψεις) με ένα παραδοσιακό αερόβιο πρόγραμμα διάρκειας 1 ώρας. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και μπορείς να διαπιστώσεις τα οφέλη της εφαρμογής του στο σώμα σου! Το μάθημα της Tabata μπορεί να το ακολουθήσει όποιος έχει στόχο τη γρήγορη καύση περιττού λίπους αλλά και την ενδυνάμωση των μυών.

FUNCTIONAL: επικεντρώνεται σε ασκήσεις που μας προσφέρουν αυτό που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Μυική ενδυνάμωση και βελτίωση ελέγχου των αρθρώσεων ό,τι απαιτείται δηλαδή για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς!

Body sculpt: μάθημα μυικής ενδυνάμωσης με την χρήση των λαστίχων. Μία ξεχωριστή εμπειρία προπόνησης, γυμναστείτε με αντιστάσεις και δεν θα χάσετε!

Latino: βελτίωση της αερόβιας ικανότητας μέσω ενός διασκεδαστικού προγράμματος γεμάτο χορό! Η χορογραφία είναι βασισμένη στα βήματα των latin χορών!


Εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές
Newsletter

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
 
TRX ΙΜΑΝΤΕΣ
PILATES REFORMER
 
TOTAL BODY
ABS-LEGS
CARDIO CONCEPT
PILATES
YOGA
CROSS TRAINING
LATINO
ZUMBA
 
TWD
JUDO
LATIN ΧΟΡΟΙ
ΜΠΑΛΕΤΟ
ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
 
LATIN ΧΟΡΟΙ
 
MASSAGE
SOLARIUM
SAUNA
HAMAM

Που θα μας βρείτε
  • Φαρσάλων 77, Λάρισα
  • 2410 551 417
  • info@sprinterslarissas.gr
Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή (09:00 – 23:30)
Σάββατο (10:00 – 19:00)

Κυριακή (κλειστά)